Blog entry by Chelsey Mckenn

Picture of Chelsey Mckenn
by Chelsey Mckenn - Thursday, 14 October 2021, 7:51 AM
Anyone in the world

billige fotballdrakter
regissert hans glancing header utover


Double kronet en glitrende skjerm av Birmingham som de


Fotballdrakt Barn, Real Madrid Drakt Barn, Billige Fotballdrakterdefender marc roberts ledet fotballdrakter barn xxl assistert av maxime colin

Scott Hogan's Double kronet en glitrende skjerm av Birmingham som de thrashed Hapless Luton på Kenilworth Road for deres andre påfølgende vekk.
Defender Marc Roberts ledet Blues foran før Hogan nikket i Tahith Chongs kryss for å doble sin fordel.
fotballdrakt barn Den imponerende Chong, på lån fra Manchester United, så satt opp Hogan for å gjøre det 3-0 tidlig i andre halvdel.
Substitutes Gary Gardner og Chuks Aneke fant begge nettet i lukkede stadier å pakke opp Blues største vekk siden en 6-0-seier på Millwall i januar 2012.
real madrid drakt barn I en livlig åpning produserte Birmingham-målvakten Matija Sarkic et nært utvalg for å nekte Tom Lockyer før de besøkende snakket en syvende minutters ledelse.
Jeremie Bela hjørne fanget Hatters forsvar som Roberts darted til nært innlegg og regissert hans glancing header utover Simon Sluga.
billige fotballdrakter Lutons baklinje sviktet igjen like før halvtimen, som ikke klarte å rydde et hjørne og Chong leverte ballen tilbake til straffeområdet for Hogan for å slå Sluga med en looping header.
Hatters sjef Nathan Jones gjorde to substitusjoner, så vel som å bytte til en tilbake fire - men hans forsvar ble utelatt igjen bare tre minutter etter omstart, med Chong Surging i boksen og ballen løp løs for Hogan å feie hjem.
Luton så skall-sjokkert og, selv om erstatning Fred Onyedinma gikk nær å trekke et mål tilbake, bluesen - som bare hadde scoret en gang i sine tre første kamper - toppet en ypperlig ytelse med to av sine egne de siste seks minuttene.
Maxime Colin satt opp Gardner, som bare hadde nettopp kommet i stedet for Lukas Jutkiewicz, for å frigjøre et krøllete skudd som seilte ut av Sluga rekkevidde og inn i nettet.
Sommer signering Aneke avrundet av hatters ydmykelse, tvinger ballen over linjen for sitt første Birmingham-mål etter at Belas innsats hadde blitt blokkert.
Mål! Luton Town 0, Birmingham City 5. Chuks Aneke skudd med høyrebenet fra svært nært hold i nederste høyre hjørne.
Mål! Luton Town 0, Birmingham City 4. Gary Gardner skuttet skudd fra høyre side av sekstenmeteren til venstre for venstre. Assistert av Maxime Colin.

kjøpe fotballdrakter

real madrid drakt barn